Aalmarkt bij de Waag met vrachtauto van V&D, foto Monumentenzorg 1976.

‘Vijftig jaar Monumentenzorg in straatgezichten’ bij RAL

Bezoekers van het Regionaal Archief Leiden kunnen vanaf aanstaande maandag een nieuwe expositie bewonderen. Het gaat om de mini-expositie `Vijftig jaar Monumentenzorg in straatgezichten’, die samengesteld is ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de Monumentenwet. De tentoonstelling bevat foto’s uit de omvangrijke collectie van Monumenten & Archeologie van de gemeente Leiden. Op de 27 uitgekozen foto’s die de afgelopen 50 jaar gemaakt zijn, staan gewone straatgezichten die voor menigeen herkenbaar zullen zijn.
De tentoonstelling is tot half volgend jaar te zien en bevindt zich in de vitrine in de hal van het RAL aan Boisotkade 2A.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×