Oplettende getuige voorkomt inbraak in studentenpand

Vanmorgen heeft de politie een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van poging inbraak in een studentenwoning aan de Wassenaarseweg. Een getuige belde de politie, via 1-1-2, die daardoor snel ter plaatse was en de inbreker aangewezen kreeg door de getuige en enkele omstanders. De man stond inmiddels al aan de overkant van het studentenpand voorbij het bruggetje. Toen de agenten zijn kant opliepen ging de verdachte ervandoor, maar werd na een zoekslag aan een slootkant aangetroffen. In zijn rugzak werden inbrekerswerktuigen gevonden en in beslaggenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×