ROC Leiden voert actie tegen zwerfafval

Deze week staat het ROC Leiden in het teken van zwerfafval. In en rond alle vestigingen van het opleidingscentrum vinden activiteiten plaats, die de studenten aansporen zwerfafval te voorkomen. Zo werd er gisteren gesport met een uit zwerfafval vervaardigde bal. Morgen kunnen de scholieren kennis maken met de Eco Squad, een bijzondere trailer waarop een viertal automaten staat waarin flesjes en blikjes kunnen worden weggegooid. Donderdag rijdt de Asbakfiets rond op de locatie Lammenschans. Dit is een bakfiets ontworpen door de Amsterdamse kunstenaar John Prop. De bestuurder van de Asbakfiets deelt portable peuken opbergers uit. Het ROC werkt tijdens deze actieweek samen met het Da Vinci College, locatie Lammenschans.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×