De politie startte direct na de mislukte overval in de Merenwijk een zoektocht naar de gewapende daders op touw. Tot nu toe zonder resultaat. (Foto: District16.nl / S. Bekooij).

Gewapende overval op bedrijventerrein Merenwijk

Een medewerker van een bedrijf aan de Flevoweg in de Merenwijk is afgelopen avond rond 21.05 uur door twee gewapende mannen overvallen toen hij het bedrijf uitliep. De daders dwongen hem onder bedreiging weer het pand in te gaan en wilden bij de kluis komen. Ze sloten het slachtoffer op in een kamer. De daders zijn na enkele minuten zonder buit het pand weer uitgegaan. Het slachtoffer heeft vervolgens de politie gealarmeerd. Hij heeft niet kunnen zien in welke richting de daders zijn gevlucht of met welk vervoersmiddel, dat is tot op heden nog onduidelijk. Agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de daders. Omdat het niet 100% zeker was of de daders het pand uit waren heeft een politiehond het pand nog doorzocht. De daders werden niet meer aangetroffen en zijn nog voortvluchtig. De technische recherche onderzoekt het pand op sporen van de daders.

Burgernet en Tweetalert
Na de melding bij de meldkamer heeft de politie een Burgernetmelding uitgezet en volgers van @PolitieHM ingelicht over de overval en gevraagd uit te kijken naar de daders. Het gaat om twee donkergeklede mannen met een getinte huidskleur van ongeveer 25 jaar.

Heeft u de daders voor of na de overval gezien? Neem dan contact op met de politie van Leiden op 0900-8844 of bel anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×