Endegeest in kerstsfeer

Kasteel Endegeest is op 9 december helemaal in kerstsfeer. Op de binnenplaats van het imposante gebouw wordt dan een grote kerstmarkt gehouden. In de 20 kraampjes zijn kaarsen, kerststukjes en andere kerstspullen te koop. Ook de kerstman is aanwezig. Hij nodigt iedereen uit om onder het genot van een kop erwtensoep deel te nemen aan creatieve workshops. De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door live kerstmuziek en het Movens koor. Iedereen is welkom tussen 12.00 en 20.00 uur. Het kasteel is te vinden aan Endegeesterstraatweg 5.

De markt wordt georganiseerd door Movens, een organisatie voor dagbesteding en de Dagkliniek van GGZ Leiden Langerdurende Zorg.

Van maandag 12 tot en met donderdag 15 december zijn de resterende kerststukjes te koop bij de winkel van Kwekerij De Groene Cirkel, die ook op het terrein van Endegeest te vinden is.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×