Spelers gezocht voor familievoorstelling Jeugdtheaterschool

Wie tussen 10 en 18 jaar is en zich in de Kerstvakantie denkt te gaan vervelen, kan bij de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. oefenen voor een grootse familievoorstelling, die in januari wordt gegeven. In samenwerking met Jeugdcircus Miloco wordt een stuk op de planken gezet in de sfeer van ‘Home Alone’. Het verhaal gaat over een groep kinderen, die zich stiekem laat opsluiten in hun basisschool, vlak voor de Kerstvakantie. De school blijkt een soort spookhuis te worden in de donkere dagen rond Kerstmis. De spelers worden verdeeld in twee groepen: basisschoolleerlingen (vanaf 10 jaar) en leerlingen die op de middelbare school zitten (tot 18 jaar). Tijdens de voorstelling zullen de groepen elkaar ontmoeten.

Wie al leerling is bij de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. hoeft geen extra lesgeld te betalen; wie nog geen leerling is betaalt € 75 voor de theaterlessen op zaterdagen en in de Kerstvakantie. Opgeven en meer info: www.jtsleiden.nl  

De voorstellingen worden op 5, 6 en 7 januari gespeeld. Reserveren voor deze voorstelling kan al op www.theaterinsblau.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×