Vijf medailles voor Leiden Atletiek bij NK Cross

Leiden Atletiek heeft tijdens de Nederlandse cross-kampioenschappen die afgelopen weekend in Tilburg werden gehouden, vijf medailles gewonnen. De 16-jarige Noah Schutte heeft LA afgelopen weekend een zilveren plak bezorgd. De Leidenaar eindigde bij de B-junioren op de tweede plaats. Anneke de Wolf won bij de vrouwen 45-49 jaar brons, Noortje van Kempen won zilver in de categorie vrouwen 60+, Nicoline Heemskerk en Sylvia Kok-De Vries scoorden bij de vrouwen masters zilver in het verenigingsklassement. De gouden plak werd gewonnen door Claudia van Rijn. Zij werd al in februari crosskampioene bij de vrouwen masters in de categorie 35-39 jaar en wist die titel dit weekend te behouden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×