Ton Hendriks geeft commentaar bij zijn foto's, foto: PR.

Ton Hendriks over Masters of Photography bij Volkenkunde

Ton Hendriks, fotograaf van mensen, heeft een voorliefde voor portretten en documentaire fotografie. Met zijn omvangrijke camera is hij een opvallende verschijning tijdens zijn reportages in het buitenland. Afgelopen jaar waren zijn foto’s in Volkenkunde te zien in de tentoonstelling `Straatkinderen wereldwijd’. Op zondag 11 december is Hendriks te gast bij Volkenkunde, waar hij op zijn geheel eigen wijze commentaar op de foto’s uit de tentoonstelling Masters of Photography – Iconen van National Geographic zal geven.

Deze tentoonstelling bestaat uit werk van tien bekende topfotografen van National Geographic en is tot en met 8 januari te zien. Op 11 december zal Hendriks ingaan op de drijfveren van de fotografen en plaatst hij de personen uit de foto’s in hun menselijke context. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×