Het Bachkoor Holland, foto: PR.

Uitvoering Weihnachts Oratorium in Pieterskerk

Het Bachkoor Holland verzorgt op zaterdag 17 december een uitvoering van het Weihnachts Oratorium, in de Pieterskerk. Het uit zes cantates bestaande oratorium, dat de periode van Kerst tot en met Driekoningen beschrijft, zal in zijn geheel worden uitgevoerd. De teksten zijn ontleend aan de Evangeliën volgens Lucas en Matteüs.

Voor deze uitvoering werkt het Bachkoor Holland samen met het gerenommeerde Concertgebouw Kamerorkest en Sopraan Sabine Goetz, alt Esther Kuiper, tenor dhr Schafer en bas-bariton Henk Neven. De leiding is in handen van dirigent Gijs Leenaars. Kaarten zijn te bestellen via www.bachkoorholland.nl/toegangskaarten

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×