Voorlichtingsavond huiselijk geweld

Onder de titel “OOST WEST, THUIS NIET BEST!” organiseert GGZ Leiden Rivierduinen een gratis informatieavond over huiselijk geweld. Een Deskundige geeft informatie over het signaleren van geweld achter de voordeur en wat iemand zelf kan doen om het geweld een halt toe te roepen. ook is er aandacht voor wat familie, vrienden, buren of hulpverleners kunnen doen als zij huiselijk geweld signaleren. Spreker tijdens deze avond is Ellen Schot, medewerker bij het Steunpunt Huiselijk Geweld Hollands Midden.

De avond vindt plaats op maandag 12 december en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is het vergadercentrum van Rivierduinen aan Endegeesterstraatweg 5. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×