Bijeenkomst fotografie voor mantelzorgers

Bureau Informele Zorg van ActiVite organiseert een fotografie-bijeenkomst voor mantelzorgers. Voor veel mensen zijn mooie foto’s van dierbare momenten heel belanrijk. Door naar die plaatjes te kijken, komen de herinneringen steeds weer tot leven. Judith Démoed leert de aanwezigen de fijne kneepjes van het camerawerk en laat zien hoe ze de mooiste foto’s kunnen maken van datgene wat hen dierbaar is. Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf een camera meenemen. Ook kunnen ze zelf genomen foto’s meebrengen waarover ze juist wel en juist niet tevreden zijn. Tijdens de avond ligt de nadruk niet op de werking van de verschillende camera’s, maar op het resultaat van het maken van de foto’s.

De bijeenkomst vindt plaats in De Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens en na de cursus wordt de inwendige mens niet vergeten.Deelname is gratis voor mantelzorgers uit Leiden, Leiderdorp, Kaag & Braassem en Zoeterwoude. Aanmelden kan tot maandag 12 december via mantelzorg@activite.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×