Joram Linder PODIUM 2010, foto: PR.

PODIUM Leiderdorp zoekt muzikanten, zangers en dansers

Wie mee wil doen met PODIUM in Leiderdorp, dat op 10 maart volgend jaar wordt gehouden, kan zich voor 15 januari aanmelden. PODIUM wordt voor de vijfde maal oprij gehouden, deze keer in de Scheppingskerk, een locatie met een zeer goede akoestiek. Het evenement staat open voor gevorderde amateurs of semiprofessionele zangers, muzikanten, dansers, cabaretiers en acteurs. Elke deelnemer of groep krijgt 10 tot 15 minuten om zich te presenteren. Aan het eind van de avond kiest het publiek de winnaar(s) van de publieksprijs.

Wie podiumervaring op wil doen kan zich tot 15 januari aanmelden via de website www.podiumleiderdorp.nl  per email podiumleiderdorp@xs4all.nl  of bellen naar: 071-5421751.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×