‘Wellicht’: kunstzinnig theater over mogelijk einde der tijden

Het is bijna 2012 en volgens allerlei mensen, die uitgaan van het eindigen van de Mayakalender, betekent dit ‘het einde van de wereld’. Nog voor het zover is spelen Roggeveen|Olijerhoek, Deboska en Wiedenhof in een geïmproviseerd theater op de Aalmarkt zes keer de voorstelling ‘Wellicht’. De vier spelers nemen de toeschouwers mee in de chaos van de tijd en kijken naar de toekomst. Deboska is Paul Bouter, die deel uit maakte van het Leidse Kunst Uitschot Team. Hij is ontwerper, bouwer, kunstenaar en technische man en realiseert alles op de grens tussen kunst en techniek. Zo gooide Bouter hoge ogen toen hij tijdens de Leidse Peurbakkentocht over het water leek te lopen met zijn koffers in de hand.
Erik Wiedenhof is fotograaf en brengt zijn passie voor beeld voor het eerst in de praktijk op film.

De voorstelling wordt op 9, 10 en 23 december om 20.00 en 21.30 uur gehouden bij Open makers aan de markt, Aalmarkt 14 in Leiden. Reserveren is niet verplicht, maar kan via www.roggeveenolijerhoek.nl  

Meer info: www.openmakers.nl  

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×