Worthy de Jong in actie, foto: PR.

ZZ Leiden verliest tegen EiffelTowers

Zorg en Zekerheid Leiden verloor gisteren van EiffelTowers Den Bosch met 68-76. De wedstrijd, die gespeeld werd in de Vijf Meihal, tekende zich door een vermoeide Leidse ploeg. Met name in de tweede helft droop de vermoeidheid ervan af bij de mannen van Toon van Helfteren. ZZ Leiden had er al een aantal zware wedstrijden op zitten en bovendien in een korte tijdsperiode veel gereisd zoals naar Duitsland, Georgië en Turkije. Bij de rust was de aanvankelijke voorsprong van maximaal tien punten (27-17) al prijsgegeven: 35-36. Worthy de Jong zorgde nog even voor een kleine opleving bij de opening van het vierde kwart, maar dat was van korte duur. (Topscorers ZZ Leiden: De Jong 14 en Boxley 12.)

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×