Vragen GroenLinks over blauwe zone rond Sporting Trigon

Hoewel GroenLinks voorstander van blauwe zones is, zet de partij vraagtekens bij de blauwe zone rond Sporting Trigon, die de gemeente per 1 januari bij wijze van proef invoert. De partij verwacht niet dat deze parkeerzone problemen oplevert voor de eigen leden van de korfbalvereniging. Wel voorziet GroenLinks problemen voor de bezoekende clubs, die regelmatig in de weekends deelnemen aan wedstrijden bij Sporting Trigon. Die wedstrijden nemen inclusief alle bijkomende activiteiten meer dan de twee uur gratis parkeren in beslag. GroenLinks vraagt dan ook of het college hierover nog voor 2012 met Sporting Trigon in gesprek wil gaan om zo tot een oplossing te komen. Ook vraagt de partij of burgemeester en wethouders bij de realisatie van andere blauwe zones rekening willen houden met de daarbinnen gelegen maatschappelijke organisaties.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×