Foto: PR.

Stadslab Leiden winnaar landelijke vrijwilligers award

Gisteren ontving Stadslab Leiden de landelijke vrijwilligers award ‘Meer dan handen’, die uitgereikt werd door staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten. De prijs is toegekend voor de vrijwillige inzet van maatschappelijk belang in de categorie innovatie. De uitreiking vond plaats in het Nieuwe de la Mar theater in Amsterdam in bijzijn van Prinses Margriet. Volgens het juryrapport is Stadslab Leiden een uniek concept in Nederland: “Opvallend is de prominente rol van creatief denken in het komen tot andere oplossingen. Het Stadslab weet talenten in de stad aan te boren die tot dan toe niet werden aangesproken.” Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten sprak ook van een “uniek grote-mensen project.” Stadslabvoorzitter Koen Brakenhoff ontving een sculptuur van Linda Boomsma en een financiële ondersteuning van € 5000, die zeker van pas komt voor nieuwe projecten. De presentatie van de uitreiking was in handen van Ivo Niehe. Meer info: www.stadslableiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×