Getuigen tasjesdiefstal gezocht

Gisteravond, rond 19.15 uur, werd bij een 49-jarige vrouw uit Katwijk haar tas uit haar fietstas gestolen. Het incident vond plaats aan de Zoeterwoudseweg, waar ter hoogt van Praxis een onbekende man op de fiets, plotseling haar tas weggriste. De man fietste daarna weg richting de Vrijheidslaan en sloeg af richting de Herenstraat. Daar verloor de vrouw hem uit het oog. De man is ongeveer 22 jaar, heeft een lichtgetinte huidskleur, een slank postuur en hij droeg een grijze jas tot zijn heupen. Twee meisjes op een scooter schoten de vrouw te hulp en belden de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft een buurtonderzoek gehouden. Mogelijke getuigen wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×