Armin van Buuren wordt voor het eerst in zijn leven geinterviewd door kinderen. Links Floris en rechts Yves. (Foto: Chris de Waard).

Yves en Floris interviewen Armin van Buuren

Er gingen de afgelopen tijd heel wat mailtjes aan vooraf, maar vanmiddag was het dan eindelijk zover. Yves de Bruin en Floris van der Werf, allebei 13 en uit Leiden, hielden een interview voor Sleutelstad FM met hun idool Armin van Buuren. De bekende dj nam na afloop van de masterclass die hij in de Stadsgehoorzaal gaf uitgebreid de tijd om het tweetal te woord te staan. In het ruim 11 minuten durende interview ondervroegen Yves en Floris hem over zijn carriere, Serious Request en nog veel meer.

Floris en Yves in gesprek met Armin van Buuren.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×