Armin van Buuren met de deelnemers aan de masterclass die er in totaal 4.100 euro voor over hadden om les van de beroemde dj te krijgen. De tip die ze van Armin meekregen: "Als je zelf dj wil worden, ga alsjeblieft niet naar een dj-school, maar ga je eigen gang." Pas vanavond laat wordt op de cheque een bedrag ingevuld als ook de opbrengst uit het optreden en de consumpties bekend is. (Foto: Chris de Waard).

Masterclass Armin brengt 4.100 euro op

De masterclass die Armin van Buuren vanmiddag heeft gegeven in de Stadsgehoorzaal heeft 4.100 euro opgebracht. De masterclass was één van de items die inmiddels zijn geveild voor het Glazen Huis. Vanavond geeft Armin ook nog een benefietoptreden in de Stadsgehoorzaal. Ook de opbrengst van dat optreden gaat naar Serious Request. Aanstaande zaterdag verzorgt Armin van Buuren ook het slotoptreden als de dj’s het Glazen Huis na zes dagen verlaten.

Cultuur Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×