Fractievoorzitter GroenLinks genomineerd als twitteraar van 2011

Fractievoorzitter Pieter Kos van GroenLinks Leiden is als enige lokale politicus genomineerd voor de titel ‘Twitteraar van het jaar‘. In de categorie ‘Politiek’ neemt hij het op tegen Europarlementariër Sophie in ’t Veld en de Tweede Kamerleden Jeanine Hennis (VVD), Afke Schaart (VVD) en Geert Wilders (PVV). Iedereen kan tot en met 31 december elke dag een stem uitbrengen. Op 29 en 31 december kan dat zelfs elk uur.  Op 27 december waren er al bijna 45.000 stemmen uitgebracht op de site. Pieter Kos twittert onder de naam @Pieter_Kos en heeft meer dan 2100 volgers. Zelf volgt hij al zijn volgers terug en reageert op hen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Geert Wilders. Die heeft bijna 137.000 volgers maar volgt zelf niemand.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×