Leuke kindermusical in de Kerstvakantie: ‘Jip en Janneke, de mjoeziekul’

‘Jip en Janneke, de mjoeziekul’ is een bijzonder leuke kindermusical naar de boeken van de legendarische Annie M.G. Schmidt en illustrator Fiep Westendorp. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en vindt plaats op zaterdag 7 januari om 14.00 uur en 16.00 uur in de Leidse Schouwburg. Volgend jaar worden Jip en Janneke 60 jaar en nog steeds zijn hun avonturen leuk, begrijpelijk én spannend! De regie en vormgeving zijn in handen van Rieks Swarte, de muziek is gemaakt door Fay Lovsky en spel onder andere door: Siem van Leeuwen, Ferdi Janssen en Theun Plantinga. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×