‘Spookkerst’, familievoorstelling bij Theater Ins Blau

Jeugdtheaterschool Leiden e.o. en Jeugdcircus Miloco brengen samen de familievoorstelling ‘Spookkerst’ in Theater Ins Blau. De voorstelling gaat over een groep kinderen, die zich in laat sluiten tijdens de Kerstvakantie in hun school en allerlei spannende dingen meemaakt. ‘Spookkerst wordt gespeeld door kinderen en jongeren, die al geruime tijd keihard aan het oefenen zijn. De voorstelling luidt voor de theaterschool en het jeugdcircus een bijzonder jaar in: Jeugdcircus Miloco viert volgend jaar haar 10-jarig bestaan en de Jeugdtheaterschool verhuist dan eindelijk naar de totaal verbouwde, voormalige gymzaal bij het Kunstcentrum Haagweg 4. De voorstellingen worden gespeeld op 5, 6 en 7 januari. Het theater bevindt zich aan de Rijnsburgerweg 124 in Leiden. Meer info: www.theaterinsblau.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×