Ramkraak winkel Harteveltweg

Vannacht om iets voor 03.00 uur, heeft bij een winkel aan de Harteveltweg een ramkraak plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere computers buitgemaakt. De politie werd al snel gewaarschuwd door een getuige, die twee auto’s met daarin meerdere personen bij de winkel zag. Eén van die wagens crashte ter hoogte van Zoeterwoude en werd bij toeval ontdekt door iemand van de DKDB, die op dat moment niet aan het werk was. De verkeerspolitie signaleerde de andere auto en zag die onder aan de afslag Sloten crashen. Een 21-jarige Amsterdammer werd aangehouden, de andere drie inzittenden gingen er vandoor. Eén van hen werd op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp alsnog opgepakt. Ondanks de inzet van een helikopter, zijn de andere twee nog voortvluchtig. Beide auto’s zijn in beslag genomen. In de wagen van de Amsterdammer, trof de politie een vuurwapen aan. Ook lagen in één van de auto’s spullen die tijdens de ramkraak buitgemaakt waren. Bovendien is één van de wagens eerder gestolen. De politie doet technisch en tactisch onderzoek en bekijkt de beelden van de ramkraak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×