Weerbaarheidscursus voor kinderen bij SCW

Kinderen die wat weerbaarder willen worden, kunnen zich bij SCW Leiderdorp aanmelden voor de weerbaarheidscursus Topper, die in januari begint. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar, leren onder andere hoe zij hun gevoelens kunnen uiten, bijvoorbeeld op momenten dat zij zich onzeker voelen. Ook leren ze meer over lichaamstaal, het verschil tussen plagen en pesten en nee durven zeggen. Bij de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen zoals samenwerken, luisteren, kringgesprekken en rollenspellen. De leiding is in handen van Corrien Janson en Ton Paulides. Paulides is NLP Counselor en heeft lange tijd in het basisonderwijs gewerkt. janson werkt bij SCw leiderdorp als kinderwerker. De cursus bestaat uit 8 lessen die ’s middags plaatsvinden. Ook is er een bijeenkomst voor ouders, die plaatsvindt op maandagavond 9 januari om 19.30 uur. De locatie is de Sterrentuin en deelname aan de cursus kost €110 per kind. Meer informatie is te vinden op www.scwleiderdorp.nl

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×