D66 wil straatwijzer voor Leidse daklozen

D66 is enthousiast over de Straatwijzer, een boekje dat De Haagse dak- en thuislozen belangenorganisatie `De Achterban’ afgelopen woensdag presenteerde. Dit boekje, dat neergelegd wordt bij politiebureaus, bibliotheken en andere plaatsen waar daklozen vaak komen, biedt hen praktische informatie over instanties die hen kunnen helpen. Volgens de belangenorganisatie weten nieuwe daklozen vaak niet hoe zij hulp kunnen krijgen.

D66 vraagt burgemeester en wethouders of Leiden ook zo’n Straatwijzer kent. Als dat niet zo is, wil de partij weten of de gemeente zo’n boekje wil laten maken, of dat dit een taak van de cliëntenorganisaties is. Ook vraagt de partij of er budget voor zo’n boekje is.

Leiden daklozen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×