Foto: www.district16.nl - K.Keller.

Automobilist zwaar gewond na frontale aanrijding

Een automobilist (identiteit nog onbekend) is gisteravond rond 17.10 uur zwaar gewond geraakt na een frontale aanrijding met een bestelbus op de Europaweg, N206.  Een van de auto’s raakte na de aanrijding een lijnbus van Connexxion. De bestuurder van de auto raakte bekneld en kreeg een hartstilstand. Een passagier van de bus, die een arts in opleiding bleek te zijn, probeerde het slachtoffer te reanimeren en met succes, want de man kreeg weer hartslag. Hij werd overgebracht naar het LUMC. De bestelbusbestuurder, een 58-jarige Leidenaar, bleek onder invloed te zijn van alcohol en wordt aangehouden. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Europaweg was tot 19.30 uur volledig afgesloten, evenals de afrit vanaf de A4, Amsterdam richting Den Haag. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×