Inbreker sportcomplex met hulp van politiehond aangehouden

Een 33-jarige Leidenaar is vanmorgen vroeg, rond 05.30 uur, aangehouden op verdenking van inbraak bij Voetbalvereniging Leidsche Boys. Een getuige hoorde glasgerinkel in de buurt van de sportvelden aan de Voorschoterweg en belde de politie. Agenten zagen een fiets op de grond liggen voor het toegangshek naar diverse voetbalkantines en omsingelden het terrein. Bij de kantine van VV Leidsche Boys was een ruit ingegooid. Met behulp van een politiehond kon de man, die zich achter de bosjes had verscholen, worden aangehouden. Een politiehelikopter werd ingezet om uit te kijken naar meerdere verdachten, maar dat bleef zonder resultaat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×