Gorichem door Jan van Goyen, foto: PR. 

Interessante lezing in de Lokhorstkerk

Op vrijdag 13 januari zal kunsthistoricus Bert Biemans een interessante lezing houden over de schilderkunst in de Nederlandse Gouden Eeuw. De lezing vindt plaats in de Lokhorstkerk en begint om 15.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom. Biemans gaat in op de enorme productie van de Hollandse schilders, waaronder een flink aantal beroemde Leidenaren, zoals: Jan Steen, Frans van Mieris, Gerard Dou, Jan van Goyen, Rembrandt van Rijn en Gabriël Metsu, die in de Sleutelstad werden geboren en/of hier hun opleiding volgden.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×