Vorig jaar 1.626 baby’s geboren in Rijnlands Ziekenhuis

De afgelopen vijf jaar is het aantal bevallingen in het Rijnland Ziekenhuis sterk toegenomen. Vorig jaar werd opnieuw een record bereikt en kwamen maar liefst 1.626 baby’s ter wereld in dit ziekenhuis. Teamleider verloskunde, Marina Zonneveld, vertelt: “Uniek in Rijnland Ziekenhuis zijn de kraamsuites. De bevalling vindt plaats in een verloskamer, waarna de kersverse ouders en de baby worden overgebracht naar één van onze kraamsuites. De kraamsuites zijn populair. Ze bieden comfort in een huiselijke en ontspannen sfeer, waarbij de partner ook ’s nachts kan blijven slapen. Daarbij hebben wij een fantastisch team dat goede, persoonlijke zorg en begeleiding biedt. Ik ben heel trots op onze afdeling.”
Meer info: www.rijnland.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×