Het Monward Consort, foto: PR.

Derde concert Kamermuziek in Warmond brengt Forellenkwintet

Op zaterdag 28 januari vindt het derde concert van dit seizoen plaats van de Stichting Kamermuziek Warmond in het sfeervolle Protestantse kerkje. Op het programma staat onder andere het bekende Forellenkwintet van Franz Schubert, dat wordt uitgevoerd door het Monward Consort. Voor de pauze zal het Duo in G voor viool en altviool van Mozart ten gehore worden gebracht en werken van de jongere broer van Joseph Haydn, Michael. Het is de eerste keer dat het Monward Consort in deze uitvoeringsserie muziek van Michael Haydn laat horen in een unieke bezetting van altviool, cello en contrabas. Het concert begint om 20.15 uur. Reserveren kan via: info@kamermuziekwarmond.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×