Foto: PR.

Wijkproject zoekt verhalen van bewoners

Op 18 en 25 januari organiseert het wijkproject ‘Waar was jij in de Merenwijk?’ verschillende viltworkshops in buurtcentrum ‘Op Eigen Wieken’. Terwijl men werkt aan deze oeroude technieken komen de bewoners met elkaar in gesprek en wisselen verhalen en ervaringen uit. Iets, dat vroeger veel vanzelfsprekender was in contact met de buren. Tegenwoordig blijven veel verhalen achter gesloten deuren. Via dit project willen Merenwijkers Petra van den Berg (viltkunstenaar) en Sylvia Bos (theatermaker) wijkgenoten weer met elkaar in gesprek brengen. De viltwerkstukken spelen eind april mee in een theatervoorstelling voor en door Merenwijkers, met een tientallen meters lange waslijn op een centrale plek in de wijk. De viltworkshops worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur en deelname kost € 10,- Meer info: www.ikwasindeMerenwijk.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×