College tegen omdraaien rijrichting Rijnsburgersingel

Het college van b&w is tegen een voorstel van de Stadspartij Leiden Ontzet om de rijrichting op de Rijnsburgersingel om te keren. De SLO wil het verborgen gelegen parkeerterrein achter de Morssingel vanuit de richting van Molen de Valk via de singel sneller bereikbaar te maken. De gevolgen die dat op de binnenstad van Leiden zou hebben vindt het college niet wenselijk. Volgens het stadsbestuur ontstaat er dan een nieuwe aanrijroute, terwijl het wegennet daar niet op is ingericht. Ook is het college bang voor sluipverkeer en wordt de busroute ernstig belemmerd. Het college gaat wel onderzoeken of er betere bewegwijzering kan komen naar het parkeerterrein achter de Morssingel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×