Drie aanhoudingen na inbraak

De politie heeft donderdagavond drie mannen van 20, 23 en 24 jaar, waarvan twee uit Den Haag en één uit Leiden, aangehouden in verband met een inbraak in een bedrijfspand in Katwijk. Een getuige meldde omstreeks 19.20 uur dat hij iemand uit het raam van de werkplaats van een bedrijf op het oude vliegkamp Valkenburg had zien springen. Ook wist de getuige het kenteken te noteren van de auto waarin de verdachte er vandoor was gegaan. Dankzij die informatie wist de politie de eigenaar van de auto snel te achterhalen, waarop de aanhouding van drie verdachten een half uur later een feit was.

Er werd alleen een bos sleutels ontvreemd. Die is nog niet teruggevonden. Ook constateerde de politie braakschade aan het pand. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×