Open lessen karate voor vrouwen

Vrouwen die willen weten of karate iets voor hen is, kunnen op donderdag 26 januari en 2 februari meedoen aan een open les. Wie enthousiast geworden is, kan zich vervolgens aanmelden voor de basiscursus karate en zelfverdediging voor vrouwen, die op donderdag 9 februari begint en bestaat uit vijftien lessen. Deelnemers die deze lessen hebben afgerond, kunnen mee trainen met de gevorderden. Phoenix is een karateschool waar vrouwen zich leren verdedigen en leren omgaan met wapens zoals stokken en messen. Ook ontwikkelen ze hun balans en verbeteren ze hun houding.

De vereniging organiseert allerlei activiteiten zoals een jaarlijkse strandtraining, een nieuwjaarstraining, zomertrainingen in de openlucht, en een feestelijke opening van het nieuwe jaar. Regelmatig komen er gastdocenten om training te geven.

De open lessen vinden plaats in het Rijnlands Revalidatie Centrum aan Wassenaarseweg 501 en beginnen om 19.30 uur. Aanmelden kan via www.karatevoorvrouwen.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×