Trimloop Leiden Road Runners Club

Hardlopers en sportief wandelaars kunnen zondag aan de bak tijdens de trimloop van de Leiden Road Runners Club. Sportief wandelaars kunnen kiezen voor 6 of 10 km. Voor de hardlopers zijn er afstanden van 3, 6, 10, 16.7 en 21.1 km. De korte afstanden lopen langs de Korte Vliet en de langere afstanden hebben een mooi parcours door de Vlietlanden. Onderweg komen de deelnemers een aantal drinkposten tegen. De start en finish zijn bij Sportcomplex De Vliet aan Voorschoterweg 8. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in de kantine van de LRRC. De start is zowel voor de wandelaars als voor de hardlopers om 10.30 uur. Meer informatie staat op www.lrrc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×