Inbrekers van straat geplukt op Herensingel

De politie heeft woensdagnacht twee mannen aangehouden die gestolen spullen bij zich hadden. Het gaat om een 33-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 51-jarige man uit Leiden. Agenten zagen de twee mannen op de Herensingel lopen en besloten hen te controleren. De Alphenaar haalde zijn zakken leeg en bleek een Ipod en een fototoestel bij zich te hebben. Deze leken niet van hem te zijn en daarom werd hij aangehouden. De Leidenaar werd ook gecontroleerd maar had niks in zijn zakken. Hij mocht toen verder lopen. Even later zag de politie in de buurt waar de Leidenaar had gestaan, een tas onder een auto liggen. In de tas zaten twee laptops. De 51-jarige man is toen ook aangehouden. De spullen zijn in beslag genomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×