Tussen de optredens door werd er ook nog een officieel moment ingelast. De zus van Kees kreeg het eerste exemplaar overhandigd van de speciale herdenkings-cd die is gemaakt van de liedjes van Leidse Kees. Op de foto poseert ze met BCL-voorzitter Chris Verplancke (Foto's: Emile van Aelst).

Leidse Kees in stijl herdacht

Zaterdagavond is Leidse Kees in zijn oude stamkroeg biljartcafé De Pommerans herdacht tijdens een speciale In Memoriamavond waar heel zingend Leiden, waaronder Wesley Klein, acte de presence kwam geven. Pas onlangs kreeg het graf van de in 2008 overleden Leidse volkszanger een mooie grafsteen. Deze is gesponsord door de Business Club Leiden. Leden van de BCL waren dan ook massaal aanwezig, evenals vele zangmaatjes van Cees van Berkel, zoals de zanger eigenlijk heette.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×