Kinderarts Jos Gosen ontving het Toparts-certificaat uit handen van voorzitter Frank de Grave van de Orde van Medisch Specialisten. (Foto: PR)

Kinderarts Rijnland Ziekenhuis gekozen als Toparts 2011

Jos Gosen, kinderarts in Rijnland Ziekenhuis, is verkozen tot Mednet Toparts 2011. Hij ontving het Toparts-certificaat uit handen van Frank de Grave, voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten. Voor de Mednet Toparts-verkiezing konden medisch specialisten voor de zesde keer aangeven aan welke collega, binnen hun eigen specialisme, zij hun dierbare zouden toevertrouwen. Binnen het specialisme kindergeneeskunde behaalde Jos Gosen, kinderarts in Rijnland Ziekenhuis, de tweede plaats. Uit handen van Frank de Grave, voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten, ontving hij hiervoor het Toparts-certificaat.

Collega’s roemen kinderarts Gosen om zijn theoretische deskundigheid, zijn kwaliteiten als opleider en zijn collegialiteit. Dit in combinatie met uitstekende communicatieve vaardigheden en een enorme betrokkenheid bij maatschappelijke ontwikkelingen in de regio maken hem tot een Toparts. Gosen reageert: “Ik ben zeer vereerd dat de collega’s mijn inzet voor de kindergeneeskunde waarderen en hun dierbaren aan mij zouden toevertrouwen.”

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×