Provincie lid van Company Pride Platform

Naar aanleiding van vragen van de statenfracties van de VVD en PvdA wordt de provincie Zuid-Holland lid van het Company Pride Platform. Deze organisatie zet zich in voor de acceptatie van homoseksualiteit in bedrijfsculturen. De provincie treedt met het lidmaatschap in de voetsporen van onder meer de gemeente Den Haag, de ministeries van Justitie en Defensie en grote bedrijven als TNT, KLM, Shell, KPN en Philips.

VVD-Statenlid Rense Weide is opgetogen: “Het past bij goed werkgeverschap om via dit platform bij te dragen aan de verdere emancipatie van homoseksuelen. Uit onderzoek blijkt dat homoseksuele medewerkers het nog steeds moeilijk vinden om ‘uit de kast’ te komen op het werk. Een derde van hen doet dat daarom niet. De provincie geeft met de deelname aan het Company Pride Platform het goede voorbeeld en verdient daarvoor een groot compliment.”

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×