Dronken bestuurder maakt brokken en gaat ervandoor

Een 53-jarige man uit Leiderdorp werd gisteravond rond 19.00 uur aangehouden, omdat hij weg was gelopen nadat hij een ongeluk had veroorzaakt op de Splinterlaan. De man, die onder invloed van alcohol bleek te zijn, had een 41-jarige plaatsgenoot op de Splinterlaan aangereden, botste vervolgens tegen een andere geparkeerde auto aan, die daardoor tegen een lantarenpaal schoof en reed toen achteruit de Pinksterbloem in. De politie ging ter plaatse en trof hem aan in een voortuin van een woning aan de Pinksterbloem. Hij bleek geen rijbewijs te hebben en hij had te veel gedronken. De man is ingesloten en de politie maakt proces-verbaal op.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×