Twee vrouwen mishandelen en beledigen GOA’s

Gisteravond heeft de politie twee Leidse vrouwen aangehouden, die twee GOA’s ( opsporingsambtenaren van de gemeente) beledigden en mishandelden. De vrouwen, in de leeftijd van 24 en 47 jaar, kregen een bekeuring, omdat ze hun auto stil hadden gezet voor een zebrapad ter hoogte van de Morssingel, waarbij de bestuurder even een gebouw was binnen gegaan. Toen zij de ambtenaren zag kwam ze aangelopen, maar de bekeuring was al uitgeschreven en dat schoot in het verkeerde keelgat. De jongste van de twee dames spuugde en schreeuwde beledigingen en de ambtenaren werden geslagen door de andere vrouw. De politie kwam ter plaatse en heeft de vrouwen aangehouden en maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×