Cultuurfestival voor scholieren

Ook dit jaar organiseert BplusC Cultuursjop, het Leids CKV-festival voor het VMBO. Op Dinsdag 14 en woensdag 15 februari gaan 550 scholieren van het VMBO (derde leerjaar) op pad door Cultureel Leiden om bij een aantal van de Leidse culturele instellingen een programma-onderdeel te volgen. De onderwerpen lopen uiteen van het maken van een eigen parfum tot het ontwerpen van een droomhuis, muziek maken met sirenes en huis-tuin – en keukengereedschap tot hiphop en musical; van architectuur tot beeldende kunst.

BplusC wil met dit festival bereiken dat de leerlingen de smaak te pakken krijgen van het rijke en afwisselende aanbod van de Sleutelstad, en daarna met hun cultuurkaart verder gaan rondneuzen in de Leidse cultuurinstellingen. Het volledige programma staat op www.cultuursjop.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×