Politiek Café met Tweede Kamerlid Joost Taverne

Aanstaande maandagavond is VVD-Tweede Kamerlid Joost Taverne te gast bij het Politiek Café van zijn partij. Taverne zal zijn visie geven op de doorwerking van internationaal recht en Europees recht in de Nederlandse rechtsorde. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur in de Branderij aan Middelweg 7. Vanaf 20.30 uur spreekt Taverne over de invloed van Europees recht op Nederland. Daarna kan het publiek met hem in gesprek.Joost Taverne (1971) is sinds oktober 2010 Tweede Kamerlid voor de VVD. Hij is woordvoerder staatsrecht, financiering politieke partijen, vrijheid van meningsuiting, bestuurs- en procesrecht, auteursrecht en adoptie. Hij werkte onder meer als buitenlandadviseur van Minister Van der Hoeven. Ook was hij werkzaam op de Nederlandse Ambassade in Washington, DC, waar hij het Ministerie van OCW vertegenwoordigde. Nog voor het Politiek Café, verschijnt op www.vvdleiden.nl een interview met Taverne.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×