Universiteit Leiden viert 437e verjaardag

Aanstaande woensdag viert de Universiteit Leiden haar 437e verjaardag. Belangstellenden zijn van 15.00 tot 17.30 uur welkom in de Pieterskerk, waar Prof. mr. Alex Geert Castermans, hoogleraar burgerlijk recht, portefeuillehouder onderzoek en vice-decaan faculteit der Rechtsgeleerdheid, de diesoratie uitspreekt, getiteld: Ik en mijn recht in Europa. Een eredoctoraat wordt uitgereikt aan prof.dr. Walter Van Gerven, emeritus hoogleraar Europees Recht aan de Universiteit van Leuven en lid van de Raad van Advies van het Netherlands Institute for Law and Governance. Erepromotor is prof.dr. Christa Tobler, hoogleraar Europees recht, faculteit der Rechtsgeleerdheid. De decaan is prof.dr. Rick Lawson. De voorzitter van de Leidse Studentenraad, Christel de Lange, reikt de LSr-Onderwijsprijs uit. De plechtigheid wordt simultaan vertaald in het Engels en kan live worden gevolgd via www.leidenuniv.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×