Later op de avond was het ook raak op de Zoeterwoudsesingel. Daar dook een personenauto het ijskoude water in. De inzittende(n) kond(en) snel uit het voertuig gehaald worden en zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen uit het water getakeld. (Foto's: M. Wonnink / District16.nl).

Auto en bestelbus te water door gladheid

De gladheid heeft de afgelopen avond in Leiden voor de nodige problemen gezorgd. Hoewel de gemeente probeerde de wegen zo goed mogelijk berijdbaar te houden, lukte dat lang niet overal. Zo raakte rond 18.00 uur op de grens van Leiden met Wassenaar een bestelbus van de weg op de Ommedijkseweg en belandde in de sloot. De brandweer hielp de onfortuinlijke bestuurder met behulp van eeen loopplank weer op de kant. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

bestelbustewater

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×