Werk van Albert Roskam, foto: PR.

Petit Port richt spotlights op kunstenaar Albert Roskam

In de etalage van galerie Petit Port zijn tot en met 4 maart de werken te zien van Albert Roskam. Een overzichtstentoonstelling van deze Leidse kunstenaar wordt gehouden op 12 februari van 14.00 tot 17.00 uur in dezelfde galerie aan de Herenstraat. Roskam is als kunstenaar autodidact en studeerde civiel recht. In de periode van 1972 tot 2010 werkte hij in verschillende functies in de wereld van kunst en cultuur. Daarna hervatte hij zijn werk als beeldend kunstenaar. Roskam is geïnteresseerd in complexe structuren, in regelmaat en ordening, opsommingen, herhaling en verzamelen. Piet Mondriaan is voor hem een belangrijke inspiratiebron. Meer info: www.pp44.net

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×