Noah en Suzanne van Leiden Atletiek op podium Nationaal Crosscircuit

Suzanne van Wijck, van Leiden Atletiek, debuteerde deze winter knap bij de senioren vrouwen op de korte cross. Met een zeer winterse editie van de Mastboscross werd in Breda het Nationaal Crosscircuit van de Atletiekunie afgesloten. Daar finishte de 20-jarige Van Wijck als 5e overall. De pupil van Bram Wassenaar werd daarvoor door de Atletiekunie beloond met een cheque van 250 euro. Ook Tim Brouwer de Koning presteerde goed in zijn categorie 50+ en werd derde. B-junior Noah Schutte completeerde een fraaie reeks met een derde plaats in het koude bos in Breda. Volgende week debuteert hij bij een indoorwedstrijd en zal in Apeldoorn deelnemen aan het Nederlands kampioenschap op de 3000 meter. (Foto: PR.)

Advertentie

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×