Wenteltrap in het Weeshuis, foto: Henkjan, deelnemer aan een eerdere workshop van Atelier 071.

Workshops voor jongeren met autisme tijdens voorjaarsvakantie

Aanstaande voorjaarsvakantie organiseert Atelier 071 weer drie workshops voor jongeren van 10 tot 18 jaar met autisme. De deelnemers kunnen een familielid of PGB-begeleider meenemen, voor kinderen van 10 en 11 jaar is begeleiding verplicht. Er is weer een interessant programma-aanbod. Zo kunnen op zondag 19 februari (groot)vaders en zonen aan de slag met hun camera in het leegstaande 50 KV station en de volgende dag kunnen de jongeren de mooie details in het voormalige Weeshuis aan de Hooglandse Kerkgracht ontdekken en vastleggen.  Elsbeth Klink van Atelier 071 hierover: “Het 50 KV station en het Weeshuis zijn allebei unieke fotolocaties, waar jongeren met autisme al eerder prachtige foto’s hebben gemaakt. Bij de stop-motion workshop kunnen de deelnemers zelf de hoofdrol spelen in een eigen filmpje of een verhaal vertellen met bijvoorbeeld een lego-poppetje.” De workshops kunnen uit een PGB betaald worden. Meer info is te vinden op: www.atelier071.nl  en via telefoonnummer 06-47178309 (Elsbeth Klink).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×