Twee meisjes uit Leiden sinds gisteren vermist

Sinds vrijdagmiddag worden twee 14-jarige meisjes uit Leiden vermist. De politie doet een dringende oproep aan het publiek om contact op te nemen als men meer informatie heeft over hun verblijfplaats. De twee verdwenen gisteren rond 12.30 uur bij hun school. Het ene meisje heeft kort zwart steil haar en droeg gisteren een hoofddoek en waarschijnlijk een lange zwarte bontjas en hoge zwarte laarzen. De ander is 1.60 meter lang. Ze had haar haar gisteren in een knot. Ze droeg een halflange jas met strepen, een blauwe broek, zwarte laarzen en een bril.

Update 20.00 uur: De twee meisjes zijn in goede gezondheid teruggevonden. Dat heeft de politie zojuist laten weten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×