Winnaar Leids Cabaret Festival ontkent aantijgingen

Omar Ahadda ontkent via de website van de Volkskrant dat hij grappen die hij gebruikte tijdens zijn winnende act in de finale van het Leids Cabaret Festival heeft gekocht. Ook ontkent hij grappen van anderen te hebben gebruikt. Een van die anderen, cabaretier Bram van der Velde, zegt dat hij verkeerd is geciteerd door de comedy-website Camedy.nl die vanmorgen met het nieuws naar buiten kwam. “Het klopt niet”, aldus Ahaddaf desgevraagd. “Ons collectief, Comedy Cafe in Amsterdam, heeft wel meegeholpen om sommige grappen nog wat aan te scherpen. Dat is heel gebruikelijk”, licht Van der Velde in de Volkskrant toe. Van het management van Ahadda heeft Sleutelstad nog geen reactie gehad op een verzoek om een toelichting.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×